Καλώς ορίσατε στο Wiki μας "Ο Κήπος της Αειφορίας"!

9dimmegar.JPG
3dimmandras.jpg
7anoliosia.jpg
6dimmegar.JPG
2dimmegar.JPG
3dimzef.JPG
1dimasprop.jpg
3dimmegar.JPG
6meg.jpg
8meg.jpg
3nipelef.jpg
4nipanolios.jpg
2dimneasperamou.jpg
4ZEF.jpg
1anoliosion.jpg
4dimasprop.jpg
DSC05600.JPG
P1010130b.jpg


Το wiki αυτό δημιουργήθηκε από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Π.Ε. Δυτικής Αττικής τη σχολική χρονιά 2012-2013 ως διαδικτυακός χώρος συνάντησης του Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Ο Κήπος της Αειφορίας".

Εδώ θα ανταλλάσσουμε υλικό και ιδέες για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που έχουν θέμα τους τους σχολικούς κήπους και τις αυλές, έτσι όπως τα ξεκινήσαμε στα σχολεία της Δυτικής Αττικής τη σχολική χρονιά 2012-2013 και συνεχίζουμε το 2013-2014 και το 2014-2015.

Το κάθε σχολείο θα έχει τη δική του σελίδα, την οποία μπορεί να διαμορφώσει όπως επιθυμεί καταθέτοντας το υλικό από τις δράσεις στον σχολικό του κήπο. Όλες μαζί οι σελίδες θα δημιουργήσουν μία πολύχρωμη ανθοδέσμη γεμάτη χρώματα και αρώματα, τιτιβίσματα και κελαηδήματα από το οικοσύστημα του σχολικού μας κήπου. Θα βλέπουμε τις δουλειές ο ένας του άλλου και θα παίρνουμε ιδέες. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα συνεργατικό δίκτυο μάθησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Καλή μας συνεργασία!

Δείτε τώρα πώς λειτουργεί το wiki πατώντας **εδώ**.4nipanoliosion.jpg

Εδώ θα δείτε μια μικρή παρουσίαση από τις δράσεις του Δικτύου μας.
Πάρτε ιδέες για κατασκευές που μπορείτε να κάνετε στον σχολικό σας κήπο.Δείτε επίσης εκπαιδευτικό υλικό χρήσιμο για προγράμματα σχετικά με τον σχολικό κήπο.